הכינותי מראש

ממלאות את המקרר באוכל בריא

מנסיוני למדתי:
כשיש לנו אוכל טוב ומזין במקרר- אנחנו מצליחות לשמור על תזונה טובה ומאוזנת!
וכשאין? פחות..

אבל מה נכין?
ואיך נעשה שזה יספיק לכמה ימים? ומתי?

נשים רבות מתקשות לשמור על תזונה טובה בדיוק בגלל זה.אז החלטתי להרים את כפפת הבישול, ובניתי קורס במיוחד בשביל זה!

- נלמד את עקרונות הבישול הבריא. 

- נכין כל מפגש, בימי ראשון, אוכל מצויין שיספיק לנו לשאר השבוע (לא כולל סופ"ש..)

- נלמד להכין מנות מזינות, מאוזנות,  ובעיקר מאוד טעימות ופשוטות להכנה

- נלמד איך לבנות ארוחה, איך לאלתר במטבח עם מה שיש

- נכין מנות מהמטבח הבריא, מנות ללא גלוטן, וגם מנות מהמטבח ההודי והתאילנדי

- מתכונים מפורטים ישלחו לכל משתתפת

מתי? ימי ראשון 18:00-20:00 אחת לשבועיים

מתחילות ב- 5.1

 איפה? אצלך! כלומר בזום. כל אחת ואחד במטבח שלה. כל אחת ממלאת את המקרר שלה. זה הרעיון! תהיה הקלטה במידה ופיספסת מפגש

 כמה? 480 ש"ח לתוכנית המלאה

 150 ש"ח למפגש בודד

5.1 - מפגש 1 "טבעוני בריא"

נכין פלאפל עדשים שחורות, ארוחת מחבת "מפורקת", פשטידת קישואים, לחם שקדים ועוד

19.1 מפגש 2

נכין מאפה בצק שקדים, קציצות טבעוניות אפויות, טפנד זיתים, שקדים וזעתר ועוד

2.2 מפגש 3- תאילנדי!

כדורי טופו-בטטה בקארי ירקות מוקפצים, אורז-קוקוס ועוד

16.2 מפגש 4 - הודי

נכין מלאי כופתא, פלאק פאניר, תבשיל תרד וטופו, צ'אטני ירוק ועוד

4 מפגשים בני כ-3 שעות. בכל מפגש נכין 2 מנות עיקריות תוספת של "ירק חם" סלט ממרח לחם/ טורטיה משהו מתוק
חשוב לי שתדעו
  • רובם הגדול של המתכונים ורסטילי. כלומר ניתן לשינוי ואלתור לפי הצרכים האישיים או מה שיש בבית.
 לכן גם מי שלא אוכלת קטניות, או פחות זורמת עם אורז, נסתדר!

  •  הרשימה לא סופית לחלוטין ואני שומרת לעצמי את הזכות לשנות לפי ראות עיני

  •  לא בטוח שנספיק להכין את כל מה שרשמתי. יש לי נטיה להגזים.. כמובן שתקבלו את כל המתכונים וההנחיות, ואני אדאג לכך שאת המנות המשמעותיות נכין.

4. אני גם פתוחה לבקשות מהמשתתפים! זה פיילוט ואשמח לדייק תוך כדי תנועה
משהו עלי image
נעים מאוד, אני מעיין אלרואי.
אני אוהבת מאוד אוכל. אוהבת לאכול טעים וגם בריא, אוהבת מסעדות, אוהבת לקרוא ולכתוב מתכונים. אני בשלנית מצוינת, יצירתית ואינטואיטיבית, יוצרת ומפתחת כל הזמן, המטבח הוא הממלכה שלי!
אנשים מעניינים אותי. אני מסוקרנת מסיפורים, אוהבת שיחות שצוללות לעומק, אוהבת לעזור ולתת מהידע שלי ומהלב.

אני מגיעה מתחום הטיפול. 
יש לי תואר שני בעבודה סוציאלית, אני מטפלת משפחתית זוגית קבוצתית ופרטנית, ועבדתי הרבה שנים עם משפחות אומנות, כמנחת אומנה.

לפני כעשור החלטתי לשנות כיוון, ולפנות לאהבה ותיקה שאף פעם לא באמת זנחתי - האוכל. הקמתי את העסק שלי, במטבח של מעיין. התחלתי עם יום בשבוע בו אני מבשלת לאנשים לפי הזמנות. זה העוגן, הדבר שאני עושה בקביעות ויציבות מאז. יום בשבוע במטבח, שמה מוזיקה, נותנת דרור לכל הרעיונות והופכת אותם למנות טעימות ומיוחדות. יום שהוא עבורי חגיגה של ביטוי עצמי, בישול מתוך חיבור, נתינה ואהבה.

בשנים האחרונות אני חוקרת את הקשר בין האוכל והאכילה שלנו- לבין התחושות וה- well being שלנו. מפתחת ומתפתחת, חוקרת ובודקת את עולם האכילה הרגשית, מתעניינת בתודעה שלנו ובהשפעתה על האכילה. אני מאמינה שלאוכל שאנו אוכלים, ולאופן שבו אנו אוכלים יש השפעה משמעותית על חיינו, ומרותקת מזה.

אשמח להכיר וללוות גם אותך בשינוי שאת מבקשת לעצמך.
בעדינות. בהקשבה. בשמחה.
  • פרדס חנה כרכור, ישראל

בקרוב...

ספריית הסדנאות המוקלטות שלי באריזה חדשה!