עוברות לתזונה לא מעובדת, בסיסית, מזינה,שמעודדת חילוף חומרים ותהליך של ניקוי הכבד מרעלנים. בתקופה זו נימנע ממוצרים מן החי, גלוטן, סוכר, אלכוהול וקפה. בסוף התהליך נחוש עירניות יותר, אנרגטיות, וקרוב לוודאי שנשיר מאיתנו משקל עודף.
בקורס נעבור סדנת בישול בריא,תקבלו חוברת עם עשרות מתכונים נפלאים ונכיר לעומק את יסודות המטבח הבריא והמזין.נלמד איך להתארגן בצורה חכמה ויעילה,איך לבשל אוכל בריא, ללא גלוטן,מבלי להתפשר על הטעם.
בקורס, מלבד שימת דגש על מה אנחנו אוכלות, נתבונן גם באיך אנחנו אוכלות. בהרגלי האכילה שלנו, בדפוסים, בהתמכרויות, ונלמד לאכול מתוך מודעות והקשבה לגוף. נלמד על מנגנון הרעב והשובע, נתבונן גם באכילה הרגשית שלנו, נלמד ונתרגל יחד איך להטמיע את ההרגלים הבריאים ביומיום