טראפלס שוקולד וחמאת בוטנים

מה צריך:
300 גר' שוקולד מריר משובח- להמיס בבן-מארי למסה חלקה
בסיר קטן לחמם:
כוס חמאת בוטנים חלקה ללא סוכר (רוצוי של b&d)
1/2-1/3 כוס חלב קוקוס
1/3 כוס מייפל
כפית תמצית וניל רצוי אמיתית
קורט מלח הימאליה או אחר.

מה עושים:
ממיסים הכל יחד תוך ערבוב למרקם חלק.
אם סמיך מדי, להוסיף עוד נוזל (חלב קוקוס/מים/חלב צמחי כלשהו)
לטועמים ומוסיפים מתיקות במידת הצורך.
מרפדים תבנית פיירקס בנייר אפיה. מפזרים מעט בוטנים מלוחים.
למזוג את השוקולד המומס ולשטח.
למזוג מעל את תערובת חמאת הבוטנים, ולערבב קלות ליצירת דוגמה משויישת.
להעביר למקפיא ל-4 שעות לפחות.
להוציא מהמקפיא, לשלוף את ניר האפיה עם התערובת הקפואה מחוץ לתבנית, ולחתוך לריבועים.
לשמור בקופסא סגורה במקפיא (רצוי להפריד בין השכבות בעזרת ניר אפיה)
להוציא 10 דק' לפני האכילה.
תהנו!!

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.