לביבות כרובית, מרווה וקשיו אפויות

מה צריך:
2 כוסות כרובית מבושלת/מאודה, מפוררת
4 עלי מרווה קצוצים
1/2 בצל, מטוגן יחד עם עלי המרווה
2 כפות אגוזי קשיו קלויים, קצוצים
2 כפות זרעי צ'יה, מושרות במעט מים
3-4 כפות קמח קוקוס
2-3 כפות חלב אורז-שקדים
2 כפות חמאת בוטנים
מלח, פלפל
כפית חרדל
קורט אגוז מוסקט
מעט צ'ילי גרוס (לא חובה)
חצי כפית גרידת לימון

מה עושים:
מערבבים את כל החומרים בקערה. התערובת צריכה לצאת לא נוזלית, אם צריך מוסיפים עוד קצת קמח.

מניחים בתבנית התנור נייר אפיה, מברישים בשמן זית.
מסדרים ערימות קטנות מהתערובת. משטחים מעט. מברישים גם מלמעלה בשמנ"ז.
אופים ב-200-220 מעלות עד שזהוב ופריך.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.