מה צריך:
תבנית שקעים או תבניות נייר למאפינס קטנים
1 כוס פרחי ברוקולי מאודים, או קפואים ומופשרים, ועוד כ-12 פרחי ברוקולי קטנים, באותו המצב, לקישוט.
כוס ושליש כוסמת ירוקה לאחר השרייה (כ-2/3 כוס לפני השריה)
1 כפית אבקת אפיה, רצוי ללא אלומיניום
1/2 כוס חלב אורז שקדים, או אחר
1/2 כוס שמן זרעי ענבים, או זית
1/2 כפית מלח ים אטלנטי/הימלאיה או לפי הטעם
מה עושים:
*באותה הצורה ניתן להכין מאפינס קישואים: לטחון קישוא בינוני-קטן או זוקיני עם הבלילה, ולהוסיף לאחר הטחינה זוקיני/קישוא מגורר, ובצל קטן מטוגן.