מה צריך:
1/3 חבילת אטריות שעועית, מושרות במים רותחים/חמים עד התרככות
מלפפון קשה חצוי ופרוס דק (או 3-4 מלפפונים קטנים)
כ-1/3 כוס דובדבנים מגולענים, חתוכים גס
עלים מ-4 גבעולי נענע
לרוטב:
2-3 שיני שום כתושות
ג'ינג'ר מגורר (בערך בכמות של השום)
קליפה מגוררת מלימון בינוני
4-5 כפות מיץ לימון
2-3 כפות רוטב סויה
2 כפות מייפל טבעי
חצי פלפל צ'ילי אדום, פרוס דק
הכנה:
לערבב היטב את חומרי הרוטב, לערבב עם האטריות המסוננות. להוסיף את שאר המרכיבים. לפזר אגוזי קשיו קלויים