קציצות שעועית לבנה, מנגולד ואגוזים

להזהיב -3 כפות שמן קוקוס:

 בצל חצוי ופרוס דק

 4 עלי מרווה פרוסים דק

 כפית גרגרי חרדל שחור (או רגיל) 


לטחון במעבד מזון:

 2 כוסות שעועית לבנה מבושלת (אפשר קפואה או מושרית ומבושלת)

 כף אגוזי מלך כף טחינה

 1/2 כוס (או יותר, אם צריך) חלב שקדים/ אורז


 לאחד את 2 התערובות, להוסיף:

 3 עלי מנגולד (החלק הירוק בלבד) פרוסים דק

 2-3 שיני שום כתושות

 מלח גס

 חופן אגוזי מלך קצוצים גס


 לערבב לעיסה דביקה. לרפד תבנית בנייר אפיה. למשוח בשמן זית/קוקוס. ליצור קציצות, לסדר בתבנית ולמשוח גם אותן במעט שמן.

 לאפות בחום של כ-200 מעלות. להפוך אחרי רבע שעה אם צריך, ולהמשיך באפייה עד שזהוב.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.