להזהיב -3 כפות שמן קוקוס:
בצל חצוי ופרוס דק
4 עלי מרווה פרוסים דק
כפית גרגרי חרדל שחור (או רגיל)
לטחון במעבד מזון:
2 כוסות שעועית לבנה מבושלת (אפשר קפואה או מושרית ומבושלת)
כף אגוזי מלך כף טחינה
1/2 כוס (או יותר, אם צריך) חלב שקדים/ אורז
לאחד את 2 התערובות, להוסיף:
3 עלי מנגולד (החלק הירוק בלבד) פרוסים דק
2-3 שיני שום כתושות
מלח גס
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
לערבב לעיסה דביקה. לרפד תבנית בנייר אפיה. למשוח בשמן זית/קוקוס. ליצור קציצות, לסדר בתבנית ולמשוח גם אותן במעט שמן.
לאפות בחום של כ-200 מעלות. להפוך אחרי רבע שעה אם צריך, ולהמשיך באפייה עד שזהוב.